• 8 MEI - KASPER VAN DER LAAN

8 MEI - KASPER VAN DER LAAN

Maak je klaar voor een geweldige cabaret avond, want niemand minder dan Kasper van der Laan komt naar Jakarta! ๐Ÿคฉ ๐Ÿ™ŒEn speciaal voor DNC speelt hij op 8 mei in het Erasmushuis zijn show โ€˜Warmโ€™.

โญ๏ธ Over Kasper van der Laan - โ€˜Warmโ€™:
Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy). Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier.

Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Ook zijn tweede voorstelling werd WARM ontvangen. โ€˜Het is meteen weer duidelijk waarom zijn tweede voorstelling er een was om naar uit te zien.โ€™ (Volkskrant โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…), โ€˜Met Warm heb je een knotsgekke avond, waarop het geregeld onbedaarlijk lachen isโ€™ (NRCโ˜…โ˜…โ˜…โ˜…).

Kasper van der Laan werd in 2020 genomineerd voor de Neerlands Hoop voor zijn voorstelling 1 Kilo, werd door de Volkskrant verkozen tot het comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain.
โ€”

Koop NU je kaartjes en betaal de Early Bird prijs!!

๐ŸŽซ Early Bird prijs (t/m 26 april): Leden 200K | Niet-Leden 300K
๐ŸŽซ Reguliere prijs (vanaf 26 april): Leden 250K | Niet-Leden 350K

Praktische informatie:
๐Ÿ”ธ Woensdag 8 mei
๐Ÿ”ธ Inloop vanaf 19:00, de show start om 19:30
๐Ÿ”ธ Erasmushuis Nederlandse Ambassade