Welkom bij De Nederlandse Club Jakarta!

De Nederlandse Club Jakarta is op 26 juni 2000 opgericht en heeft als doelstelling het bijeen brengen van Nederlanders en Nederlands sprekende personen die woonachtig zijn in Indonesiƫ.
DNC doet dit door activiteiten te organiseren zoals borrels en feesten, een quizavond, culturele activiteiten, lezingen, cabaret en sport- en kinderactiviteiten.

DNC is het overkoepelende orgaan voor een aantal commissies (waarin je als lid van DNC kunt participeren) die een deel van de activiteiten voor hun rekening nemen en waarover je op deze website meer kunt lezen. Zo zijn er de toneelgroep D'Amateurs, BataviaBorrel commissie, de Oranjebal commissie en het Oranje Tennis.

De Nederlandse Club telt ruim 250 leden/families. Ieder lid ontvangt een ledenpas, vier keer per jaar het 'Paraplu' verenigingsmagazine en toegang tot activiteiten. Bekijk de fotogalerij voor een impressie van eerdere activiteiten.
Via de website, onze facebookpagina en aankondigingen per email worden leden op de hoogte gehouden over activiteiten en andere relevante zaken. Hier tref je meer informatie over lid worden en kun je je inschrijven als lid van De Nederlandse Club.