• PINKY & the Brains wint DNC Pub Quiz 2017 - na spannende tie!

PINKY & the Brains wint DNC Pub Quiz 2017 - na spannende tie!

Afgelopen vrijdag was de jaarlijkse DNC Pub Quiz avond weer een groot succes. In Eastern Promise streden maar liefst 90 deelnemers verspreid over 18 teams om de felbegeerde beker en de hoofdprijs: een fust bier. 
Het winnende team "Pinky & the Brains" bestond uit: Maik van den Berg, Yannick Severin, Vivian Selman, Lieke Veldhuis en Ico Jalink en versloeg na een zeer spannende tie-break het team "Even Over Nadenken". 

Dank aan het team van de DNC Pubquiz: Brechtje Klandermans, Tess van der Zee, Stefan Ekkels en Nicolaas van der Meer en aan Carel de Groot voor de foto's! Druk op lees meer voor alle foto's!

Afgelopen vrijdag was de jaarlijkse DNC Pub Quiz avond weer een groot succes. In Eastern Promise streden maar liefst 90 deelnemers verspreid over 18 teams om de felbegeerde beker en de hoofdprijs: een fust bier. Bijna iedereen zat goed in de wedstrijd bleek uit de gemiddeld hoge scores en elke kans die werd aangegrepen om een antwoord te challengen. Desnoods voor een half punt!

Het winnende team "Pinky & the Brains" bestond uit: Maik van den Berg, Yannick Severin, Vivian Selman, Lieke Veldhuis en Ico Jalink en versloeg na een zeer spannende tie-break het team "Even Over Nadenken". Na afloop werd er nog lang na gedanst en de meeste mensen gingen naar huis met meer algemene kennis dan dat ze kwamen.

Dank aan het team van de DNC Pubquiz: Brechtje Klandermans, Tess van der Zee, Stefan Ekkels en Nicolaas van der Meer en aan Carel de Groot voor de foto's!