Onze nieuwe DNC sponsoren 2018 (updated)

Wij kunnen - mede dankzij de bijdrage van onze sponsoren - een hele mooie eventkalender voor onze leden realiseren. We organiseren events voor verschillende doelgroepen: van grote events (d'Amateurs en Oranjebal tot de wat kleinere events zoals bijvoorbeeld de maandelijkse koffieochtenden en ook laatst het zondagochtend concert). We organiseren per jaar zo'n 40(!) events.

We zijn heel blij met onze sponsoren en willen deze ook hier extra bedanken. Trots zijn we op het feit dat we naast een groot aantal bestaande sponsoren (echt super bedankt!), ook een vier!! nieuwe hoofdsponsors voor 2018 hebben Frisian Flag, Aqua (Danone), het Raffles Hotel en Unilever. Control Union is onze nieuwe Gold Sponsor. We zijn super blij met alle sponsoren. Kijk ook eens op onze sponsorpagina - wie nu eigenlijk deze bedrijven zijn, die ons (financieel) ondersteunen!

Nieuw dit jaar is dat er een aantal sponsoren zijn die direct voordeel aan de DNC leden bieden. Houdt daarom onze website, de Paraplu en ook de nieuwsbrief in de gaten

Mocht u geinteresseerd zijn om ook de DNC te sponsoren neem dan gerust contact met ons op (dncjakarta@gmail.com)