• Heeft u gestudeerd aan de Universiteit Utrecht?

Heeft u gestudeerd aan de Universiteit Utrecht?

Heeft u aan de Universiteit Utrecht gestudeerd? De UU ontmoet u graag tijdens het Holland Alumni Reunion Dinner op 2 november. Deel uw contactgegevens met het UU Alumnibureau zodat zij u kunnen uitnodigen voor deze bijeenkomst en de UU Alumni Community in Jakarta.

Deze herfst brengt het Alumnibureau van de Universiteit Utrecht een bezoek aan Jakarta, tijdens hun verblijf zouden ze u graag ontmoeten. Het bezoek maakt deel uit van een grote reis langs 8 grote steden in Azië en Australië, waar alle oud UU-studenten zijn uitgenodigd voor bijeenkomsten, lezingen en netwerk sessies. In Jakarta ontmoeten wij u graag op 2 november bij het Holland Reunion Alumni Dinner. Daarnaast worden er ook persoonlijke ontmoetingen gepland om de mogelijkheden te bespreken van samenwerking tussen de universiteit en niet-wetenschappelijke organisaties. Een belangrijk onderwerp hierbij is bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het uitwisselen van studenten voor stage mogelijkheden.

Om een officiële uitnodiging te ontvangen voor de bijeenkomst, kunt u uw contactgegevens delen met het Alumnibureau zodat u deel uitmaakt van een internationaal netwerk van professionals in Jakarta en de rest van de wereld. Meer informatie over het internationaal alumniprogramma vindt u hier. Als u geïnteresseerd bent in een persoonlijk gesprek met het Alumnibureau kunt u een afspraak maken via w.vermaas@uu.nl  (Willemijn Vermaas, International Alumni Officer).