• Afscheid Helmy, Cassandra en Sarah Paraplu redactie

Afscheid Helmy, Cassandra en Sarah Paraplu redactie

Met deze laatste Paraplu voor de zomer, nemen we afscheid van maar liefst drie redactieleden. Cassandra en Sarah gaan Jakarta verlaten deze zomer en ook Helmy heeft besloten het stokje over te dragen.

Cassandra heeft samen met Helmy heel wat edities de vormgeving verzorgd en mede dankzij haar ziet de Paraplu er altijd weer tiptop uit. Wie weet vinden we binnenkort in Londen 'the umbrella" in de schappen. Sarah heeft ons een jaar vermaakt met haar vaste rubriek anak-anak waar ze de ervaringen door de ogen van haar drietal met ons deelde. Ook schreef ze andere artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen, vaak met raakvlakken met het spirituele of met vrouwenrechten. In Argentiniƫ begint zij met haar gezin een nieuw avontuur.

En dan Helmy...onze Helmy, onze nestor, ons archief, ons vast bemanningslid van het commandocentrum, onze altijd vrolijke, nooit gek te krijgen Helmy.... Helmy gaat niet weg uit Jakarta en vast ook niet helemaal weg bij de Paraplu, maar na maar liefst 38 edities draagt ze het vormgevers-stokje over aan Janneke Koster en Michiel Beers. Helmy heeft de Paraplu zien veranderen van een zwart-wit stencilblaadje naar de kleurrijke glossy die het nu is. Haar aandeel daarin is bijzonder groot!

Dames en Helmy in het bijzonder, ontzettend veel dank voor jullie tijd, inzet, inspiratie en enthousiasme! We gaan jullie missen.