IB Nederlands begeleiding / IB Dutch A

Voor middelbare scholieren die IB Nederlands doen zijn er verschillende mogelijkheden om begeleid te worden in dit programma, als er geen Nederlandse leerkracht op de dagschool aanwezig is.

Bekende organisaties zijn: IBID en Wereldschool

Sinds kort is er ook een nieuwe organisatie: VORM Tutoring, die leerlingen in het voortgezet onderwijs begeleidt voor het vak Nederlands. De begeleiding vindt plaats op afstand; het programma bereidt voor op het IB-examen.
VORM is jong maar niet onervaren. De afgelopen jaren heeft Pieter van der Vorm, met veel plezier, tientallen leerlingen begeleid bij het IB-programma, waaronder ook een leerling van de JIS in Jakarta. 
Hij werkte de afgelopen jaren als fulltime als IB-docent in het afstandsonderwijs en heeft nu zijn eigen organisatie VORM opgericht. Er is een nieuw lesprogramma (boeiend, speels, creatief), waarmee  tegemoet kan worden gekomen aan de wensen en behoeften van leerlingen die Dutch A willen opnemen in hun vakkenpakket.
Mocht u meer willen weten over de begeleiding door VORM, kijk dan op de website www.vormtutoring.com of neem contact op met Pieter van de Vorm, email: pieter@vormtutoring.com