Correspondenten gezocht

Internet radiostation NED.fm welke wereldwijd uitzend en Stichting GOED (belangenorganisatie voor Nederlanders in het Buitenland) zijn een samenwerking aangegaan om wekelijks informatie en nieuws, voor de Nederlanders in het buitenland, wereldwijd uit te zenden tijdens een 2 uur durend programma, voor iedere tijdzone.

De wekelijkse agenda zal er globaal als volgt uit zien

·       Actueel nieuws over bijvoorbeeld: DigiD, Nationaliteit, paspoort info (o.a. mobiele paspoort aanvraagstations), stemmen buitenland, pensioen kwesties, buitenlandse partner etc.

·       Evenementen aankondigingen, zoals Sinterklaas, Koningsdag en andere evenementen.

·       Nieuws over noodweer, zoals bijvoorbeeld het noodweer wat Spanje & Florida heeft getroffen

·       Ander actueel nieuws

·       Tip van de week

Wij zijn op zoek naar correspondenten, woordvoerders met een gedegen netwerk, die ons op de hoogte kunnen brengen van het locale nieuws en eventueel mensen voor interviews kunnen regelen.

De presentratice van GOED NEDwerken, Dinnette Kleinjan, heeft ruime ervaring in de regio RTV-Nieuwsprogramma's. Zij zal zorgdragen voor de interviews en/of het verspreiden en het verwerken van de content. Online zal het programma ondersteund worden via Facebook, Twitter & Instagram met nieuws & weetjes, e.a. kan aangeleverd worden via het internet of email.

Heb je belangstelling dan kun je contact opnemen via Skype - GOED NEDwerken of Email - GOED.NEDwerken@gmail.com